Bullshituri la ordinea zilei

Ziceam ca muierile au “frumosul” obicei de a-si pune poze cu copiii pe facebook, la greu, in orice pozitie si postura. Ei uite ca nu-i tocmai asa. Muierile pun poze pe facebook cu fiecare rahat pe care il fac si se simt ele bine in privinta asta, de parca reteaua aia de socializare e buda personala si locul in care se pot scarpina in fund fara nici o jena.

Ai gasit un floc in nas mai lung decat ala de pe picioare si vrei sa stie lumea ca ai reusit sa-l scoti cu patentu’ lu tactu? Pune status + poza pe facebook, o sa atragi like-uri de la prietenele tale la fel de retarde si comentarii pe masura.Ti-a tras-o gagiul in dos insa tie ti-a intarziat menstruatia? Pune statusuri la fiecare 5 minute cu evolutia panicii si rahaturlui tau din cap, lumea e foarte interesata sa stie ca tu esti o dobitoaca needucata si cu frica de a ramane insarcinata si dupa masturbare cu capul dusului din baie (adica locul ala unde-ti faci poze la cur draga).
Esti la un restaurant cu o alta fufa, la buda, pe balcon sau dracu sa te pieptene mai stiu eu unde? Pune pe facebook, sa stie “fanii” tai ca ai o viata interesanta!
Ti-ai dat cu var in casa (adica ai platit o echipa de barbati sa faca treaba)? Pune poze cu toata casa si imprejurimile pe facebook, sa moara capra vecinului ca tu esti avuta.
Ai gasit un cacat de poza cu un copil ars sau mutilat care nu are nici o legatura cu lumea reala? Pune pe facebook si urla la toti ca n-au inima daca nu impart cacatul ala cu tine! Retardeaza-i pe toti, ce mama lor…
Ai gasit o poza cu un mesaj “induiosator” copiat dintr-o telenovela de rahat, pus pe o poza fara nici o legatura? Pune pe facebook si spune “cat de adevarat”, astfel lumea o sa creada ca esti profunda de-ti iese pe anus desi tu n-ai idee cum sa-ti deschizi singura telefonul.
Arati ca dracu’ dar inca nu esti constienta de asta pentru ca cei din jur au mila de tine si nu vor sa-ti raneasca neuronul, ai gasit o poza de la mare cand ai speriat nisipul si ai crapat scoicile? Pune pe facebook si spune “mi-e dor de vara”, incercand astfel sa nu pari o disperata. Stim ca esti!