Cadouri de 8 martie

Pentru toate duduile, de la 16 ani in sus.

Un parfum
Sa nu fie dulce totusi, sa nu miroasa prea tare si sa fie intr-o sticla de 2l. Daca tot se dau cu el din abundenta de parca apa de la dus are efectul aghiazmei pe draci, sa nu iti curga parul din nas cand stai langa ea. Mai e si treaba cu mersul intr-un club, daca o sa dansezi cu ea in brate o sa-ti blestemi zilele in cazul unui parfum tare, asa ca unul slab e cu mult mai recomandat.

Un cantar inteligent
…cu mesaje. Genul care zice “da-te dracului jos ca nu am aer” la peste 60kg. Eventual sa scrie “you are fucked” sau “va rog, cate o persoana pe rand”. E nostim, practic si un fel de-a spune “mai lasa naibii shaorma”.

Un ruj cu Lock Tite (adezivul)
Iti asiguri intr-un fel o perioada de liniste. Scrie pe adezivul ala ca e daunator si nu trebuie sa vina in contact cu ochii si orificiile respiratorii, dar sa fim seriosi, ce femeie respira pe gura? Pe acolo iese mult aer cu sunet, deci mai bine sigilat!

O bratara de picior cu electrosocuri
Senzorii montati la usa bucatariei si de fiecare data cand iese de acolo in afara “programului” stabilit, 10.000 volti DC sa-i patrunda corpul asa cum ii patrund figurile si mofturile in cap. Daca si-o muta mai sus inseamna ca-i place…

O carte de aventuri cu final tragic
Self explanatory!

Un buchet de flori din plastic
Sa tina mult si bine, sa nu mai scape de ele si sa nu mai poata spune ca nu-i aduci niciodata fori. Poti folosi diabetismul ala de expresie “te voi iubi pana ce se vor ofili florile astea” daca te ajuta cu ceva.

O tigaie ieftina
Daca o sa se planga ca ia foc si ca se lipeste mancarea in ea, esti un om fericit si poti sa bagi mana in portofel pentru una mai buna (tigaie). Daca nu… lasa un comentariu si zi-mi si mie care mai sunt preturile la fast-food in oras…

Cine mai doreste, cine mai pofteste sa adauge la commentarii! Adaug in post in masura in care mi se par sugestii bune.