Ce vor femeile de la un barbat

Valabil pentru astazi, sau 24 de ore. Maine o sa fie altceva.

Sa incep, da? Scriu articolul asta dupa ce am “vizionat” un “manifest pe tocuri“.

Femeile vor să fie soții și mame.
In teorie vor sa aibe grija unui camin si sa-si lumineze zilele cu scancete de plozi. In practica vor sa fie sotii de miliardari (milionari mai tarziu) si mame de erectie. O regula a traditionalismului le impinge spre ideea de a-si muta biroul in bucatarie, dormitor si camera copiilor, insa celelalte 4095687456098745 de reguli nescrise ale feminismului (care a distrus cavalerismul, in caz ca va intrebati) le determina sa respinga ideea asta si sa urle sus si tare ca rolul lor e de a se emancipa si de a fi superioare barbatului. Repet, sotii de miliardari si mame de erectie.

Femeile vor să fie scoase.
Pentru ca fizic e imposibil sa-si miste fizicul, ele trebuie scoase de manuta, cu indicatii de orientare precise sau imprecise. Oricum nu o tii in casa, ca doar nu de asta esti cu ea. Esti cu ea pen’ ca te bucuri de compania ei, pen’ ca accepti si caracterul infect afisat uneori la fel de mult cum iubesti si calitatile pe care ti le afiseaza la primele intalniri sau inainte sa-ti ocupe sertarele cu produse cosmetice. Chiar daca iesiti mereu impreuna, tine minte idiotule, femeile vor sa fie scoase. Si mai mult… Sa nu indraznesti insa sa le bagi.

Femeile vor să fie alintate și să se simtă apreciate.
“E așa greu să cumperi din când în când o floare? Știu că 20 de lei nu a omorât pe nimeni. Dacă nu muncești, cere de la părinți!!!”
Boule! Cine te-a mintit si ti-a spus ca intr-o relatie ai dreptul la altceva decat ingenunchiere? Eh, o sa sune in ecoul dintre urechile unora ideea de “dar nu spune nimeni ca trebuie sa fii sclav”, insa hai sa fim seriosi. Unele dintre voi sunteti atat de curve cersetoare de atentie incat alintul si aprecierea trebuie sa existe non-stop, iar cele cu materie cenusie activa se uita la voi si merg pe ideea “pai eu de ce nu?”. E usor sa spui “uneori merit sa fiu alintata si apreciata”, e greu sa recunosti ca “uneori” nu are limita, ca vesnicia nu s-a nascut la sat ci cand ati spus voi “uneori”.

Femeile au nevoie să audă că sunt frumoase, sexy și deștepte.
Nevoie da, va cred. Merit insa? Unele femei sunt mai frumoase decat altele iar altele alea trebuie sa se obisnuiasca. Apoi intervine factorul multiplu care nu se poate aplica: si frumoase si sexy si destepte? Hai ma, de unde echilibrul asta? Daca esti frumoasa esti si sexy, clar – am eliminat ultimul punct cu asta.

Femeile au nevoie de stabilitate.
Daca stand in talpi te poti dezechilibra si nu reusesti sa mergi inainte decat la bratul unui barbat, afla ca exista o pozitie care e extrem de sigura si pe care o aplici oricum pentru ca iti ofera cea mai mare stabilitate: pe spate. Femeile trebuie sa participe la stabilitate, nu sa o caute. Treaba buna iese in echipa, cu balanta la nivel, nu asteptand si pretinzand.

Femeile au nevoie de spațiu.
“Cei care ne-ați crezut sufocante, aflați că sunt și femei de gașcă pe lumea asta.”
Stim, le cautam in disperare. De regula si femeile astea au femeile lor… Frumos mai e atunci cand spatiu va e oferit insa e intrepretat ca distantare in cel mai bun caz. La capatul celalalt al funiei se afla “nu ma mai gasesti atragatoare”, “nu ma mai iubesti” si “te culci cu alta, asa-i?”

Femeile au nevoie de iubire.
Nu contest. Dar deseori apare punctul de sufocare sau momentul in care saturatia dispare si iubirea nu mai e de ajuns. “Chiar și după ce ți-au născut copiii”. Serios? E cu beneficiu chestia asta? Femeile nasc copii pentru barbati? E ca un schimb de ulei la masina?

Femeile vor să fie ascultate și înțelese.
Pentru asta trebuie sa inceteze sa vorbeasca aiurea si fara inteles. Punct!

Femeile au nevoie de sex.
Fugi ma de-aici ca nu te cred… Adica cum? Nu suntem doar noi aia care ne gandim la fiecare 7 secunde la sex? Nu suntem doar noi mamifere impinse de nevoi biologice? “O femeie nesatisfăcută e mai rea decât o femeie înșelată.” – O femeie nesatisfacuta e nesatisfacuta 50% din cauza ei. Pen’ ca-si impune standarde atat de sus incat nici ea nu stie unde e varful. Tot ce stie e ca “nu e de ajuns”.

Femeile vor să o facă lată.
Foarte rar. Daca alcoolul ajuta pe moment, a doua zi apar acuzatii.

Femeile vor să fie burlace.
Daca prima explicatie nu se poate aplica (aia cu “femeile vor sa fie sotii si mame”). De fapt nu vor sa fie burlace, pentru ca mereu cauta barbatul perfect. Adica ala care nu gandeste pentru el, are multi multi bani, o scula de cal si probleme grave la mansarda, astfel incat sa se lase pus la pamant si controlat.