Dragi fuste, va parasim

Potrivit unui cercetator care-i de fapt cercetatoare, barbatii vor disparea de pe Pamant peste 5 milioane de ani. E ceva legat de comozomul X si Y, batalia dintre sexe, dominanta sporita a femeilor si faptul ca ne mananca de vii.
Citez:

Un cercetator australian sustine ca barbatii vor pierde batalia sexlor cu femeilor si vor dispare peste cinci milioane de ani. Iar acest proces a inceput deja, scrie presa britanica.

Era logic sa fie presa britanica (deh, cercetatorii britanici care fac cercetari cercetoase si descopera noutati de la o zi la alta, pentru a le infirma cu alte cercetari un pic mai incolo).

Continui citatul:

Argumentandu-si teoria, specialistul sustine ca, spre deosebire de cromozomul feminim X, care contine aproximativ 1.000 de gene, cel masculin Y mai are aproape 100, restul fiind distruse de-a lungul ultimelor sute de milioane de ani. Astfel, fata de cele doua cromozoame feminime X, barbatii din zilele noastre dispun de unul singur, si acela incomplet.

Adica noi barbatii, saraci cu duhul si intr-o continua batalie cu voi femeile (ca asa e normal, nici nu inventam chestii sa va facem voua viata mai usoara), o sa pierdem si o sa pierim.
Sa vedem cine o sa va mai desfaca borcanele, cine o sa va repare masinile si pe cine o sa mai acuzati de discriminare sexuala. Toata planeta o sa fie o fusta, nu or sa mai existe razboaie (ci doar tari suparate una pe cealalta), va fi reintrodus trocul (lesne de inteles de ce), copacii or sa fie roz si tot asa mai departe.

Sa nu uitam ca o sa fiti toate grase, pentru ca nu mai aveti motive de slabire 😀

Succes!