Esti singura si nu stii de ce?

Sunt cateva miliarde de teste online sau in reviste care sa-ti confirme inca o data ca temperamentul tau de cacat si personalitatea nula pe care o ai nu sunt de vina pentru faptul ca tu esti singura. Nu nu, barbatii e niste porci care se gandeste doar la sex si nu se uita la tine, frumusetea intruchipata si inteligenta prin definitie.

Esti singura si nu stii de ce? E pentru ca indiferent de cate kile ai, de faptul ca-ti pute gura sau mor plantele cand treci pe langa ele, barbarii nu e in stare sa vada dincolo de aparente si te judeca, fug de tine, cica esti nespalata si nasoala. Ei este neste dobitoci care nu-s in stare sa treaca de aparente si sa te cunoasca mai indeaproape! Ei nu intelege ca apa iti provoaca bube (mai multe) iar legumele iti fac rau la stomac. Idiotii!

Nu esti in stare sa gasesti barbatul viselor tale? Asta e pentru ca nu exista. Nu exista un mascul suficient de [insert adjective here] care sa te asculte chiar si dupa sandwich-ul ala cu usturoi, care sa te inteleaga chiar si atunci cand nici dracu nu stie ce vrei sa spui. E vina lor ca ei nu vrea sa intelege, nu-s destul de cerebrali incat sa desluseasca haotismul tau si e vina lor. Ei nu stie ce pierde!

Suferi dupa un barbat care te-a parasit? Idiotul, nu stie ce pierde! Nu o sa mai gaseasca alta ca tine in veci, pentru ca ratia aia de 3 fuste la un penis e vrajeala si tu esti unica, superba si desteapta… in felul tau. Cretinul probabil isi mananca zilele si noptile acum prin cluburi incercand cu disperare sa gaseasca alta! Asa-i trebuie idiotului,  sa cutrereiere din gaoaza in gaoaza si sa nu-si gaseasca niciodata linistea. Saracul… parca ti-e mila un pic de el, nu? Parca ar mai merge sa-i trimiti un mesaj peste celelalte 251473573457 de pana acum. Asa ca sa stie ca ti-e bine fara el si ca inghetata cu ciocolata se poate manca si cu o singura lingura.

Sa-ti spun eu de ce esti singura? Sunt 2 cauze:

1. pentru ca asa vrei. Pentru ca ai alte prioritati iar prioritatile alea nu dau voie unei persoane sa fie langa tine. Pentru ca pui altceva mai presus decat fericirea in 2 si totusi te intrebi de ce nu ai parte de ea. Asta daca esti o femeie cu planuri insa te incurca imaginea de ansamblu sa mai vezi detaliile.
2. Pentru ca esti o idioata care-si petrece timpul completand teste de “singuratate” pe net si prin reviste, te indopi cu de toate, esti neglijenta cu propria persoana si esti certata cu igiena. Pentru ca nu cauti motivele “datorita” carora barbatii se feresc de tine ci mereu gasesti pretexte ca sa te minti frumos si sa-ti spui ca NU E VINA TA! Pentru ca nu esti in stare sa imparti ci vrei totul pentru tine, pentru ca emanciparea la tine are forma de “I’m the queen of the world”. Nimeni nu vrea sa fie cu tine din cauza asta. Nu nu…. nimeni nu vrea sa fie cu tine DIN CAUZAT TA!

Peace!