Inferioritatea din subconstient

Se intampla uneori ca o fusta sa dezvlte un complex de inferioritate care in proportie de 90% e doar in capul ei, nu are nici o baza reala insa se manifesta in cel mai vizibil mod.

Spre exemplu, duduile care lucreaza in compania unor barbati au impresia ca nu au ce cauta acolo. Chiar daca activitatea lor e simpla si ar putea fi facuta si de o maimuta retardata, ele nu pricep ca nimeni nu vrea sa le ia locul si ca nu incomodeaza. Cu toate astea se simt amenintate iar in mintea lor putreda ia nastere o metoda de aparare impotriva morilor de vant. Apropo de vant, daca bate din orice directie, duduile astea au impresia ca vantul ala are ceva cu ele, e un complot la mijloc si o amenintare care leviteaza in jurul lor.

Revenind la metoda de aparare: atacul. Daca lor li se pare ca ai ceva cu ele aplica imediat un plans, ca doar e dreptul lor. Imediat urmeaza acuzatiile, ca tu esti ala care n-ai loc de ele, ca mintea nu-ti functioneaza bine si ca nu stii sa te comporti cu oamenii in general. Totul bazat pe… nimic, eventual pe ceva spus fara nici o legatura si procesat gresit.

Inferioritatea asta e doar in capul lor prost insa iese la iveala ca o voma rectala asupra tuturor. De ce nu? Un pic de plans acolo, scene dramatice rupte din telenovelele spaniole de cel mai prost gust, aratat cu degetul si pozat in victima. Prinde bine la repertoriu si in plus, e si asta un mod de a cersi atentie si de a le aminti tuturor ca in jurul curului tau se invarte universul. Daca cineva nu te crede, plangi si acuza-l ca e un animal care nu stie sa se comporte. O sa functioneze de minune, mai ales daca esti inconjurata de alte ‘zde puturoase care iti impartasesc ideile de cacat.