La multi ani fustelor

Pentru ca nu sunteti toate pitipoance si din intamplare mai exista femei demne de respect. Ma refer la femeile alea care vad egalitatea la adevarata ei valoare, care discuta si gandesc inainte de a face, care consulta si cantaresc inainte de a pune mana si de a strica ceva.

Pentru ca exista femei frumoase intru totul si nu se simt nevoite sa dea spargere in dulapul de cosmetice in fiecare dimineata. Ma refer in special la cele a caror naturalete iti incalzeste inima si a caror siguranta pe sine te face sa zici “vreau sa te iau de mana si sa nu-ti mai dau drumul”.

Pentru ca exista femei care-si cunosc lungul nasului, stiu cand sa deschida gura si cand sa o tina inchisa. Isi cunosc locul, nu se avanta prosteste in necunoscut si pot convietui intr-un echilibru total cu cei din jur, indiferent de situatie.

Pentru ca exista fuste care vin bine si dezvaluie decent si frumos cat trebuie.
Pentru ca exista senzualitate in simplitate, rotite care se invart in capuri frumoase.

Vad femeia pe care o respect in fiecare zi, de dimineata cand pleaca la servici apoi seara cand se intoarce. Vorbim aceeasi limba, ascultam aceleasi versuri, ne batem in opinii si mereu gasim punctul comun care ne misca mai departe. Nu avem sub nici o forma acelasi caracter si tocmai asta ne facem sa fim puternici impreuna. Nu se supune regulilor generale si prostesti ale societatii moderne, e o femeie puternica si inteligenta, mereu pregatita sa faca fata cu succes oricarei provocari… daca imi face mie fata, e clar ca nu prea sunt provocari pe care sa nu le accepte.

La multi ani tie femeie care imparti aerul, apa, focul si pamantul cu mine!