Naturaletea e moarta

Dragu mii sa vad femeile frumoase mergand pe strada, natural si fara schimonoseala, fara sa se gandeasca la pasii pe care ii fac si fara sa incerce sa impresioneze altfel decat prin propria lor prezenta. Rare-s femeile astea… rare ca dintii cainelui si pretioase ca petrolul arabilor.

Pai cum sa nu fie rare daca acum orice fusta vrea sa fie cat mai sexi si se gandeste ca la fiecare pas trebuie depus efort, miscat din buci, dans-balans din tate (ca sunt, ca nu sunt), obligatoriu cuie de 9 inci in picioare (1 inch = 2.54 cm) ca sa arcuiasca bucile, obligatoriu brat luxat cu Dolce&Ciobana sau Luigi Vuitura tatuat pe poseta (papornita, dimensiunile obligatorii acum faciliteaza transportul unui caine de rasa mare, matur). Cum sa-ti fie dragi specimenele astea? Cand tot ce vezi e un plastic ambulant, o adunatura de cosmetice trantite ca praful pe matura inmuiata in apa, tugui de buze si figuri de vedeta?

Pana si alea de nu par a avea curenti de aer intre urechi incep sa se comporte ca cele care au. Frumos asa? Ia uite:

Multam de video edit lu’ nenea Savy, ala de-mi da si hosting si mi-a pus si site-ul la punct, numai bun de postat direct.