Nu e berea cum e vinul nici live-ul cum e studioul

Sa recapitulam:

Inna e o solista de talie internationala, in topul audientelor mondiale cu milioane de fani. Stie engleza numai prin muzica (orice naparlita nimereste cuvintele cu fituica in fata), e omni-mega-prezenta pe scene si pe retelele de socializare (traiasca PR-ul), e tinerica, are o alunita (sau alunita are o Inna pe ea), are buci si sani de prezentat. E foarte populara cum se spune, nu? E numai buna de imagine a tarii peste hotare ca doar bubuie “muzica” ei in cluburi si la concerte.

Ati ales sa ignorati fandoseala si defectele tocmai “datorita calitatilor” ei, ati ales sa-i fredonati porcariile pentru ca v-o dat ISP-ul aces la youtube si v-au fascinat cracii si fundul ei, tona de machiaj care da bine pe High Definition. Ce ati ignorat? Talentul. Ala de nu-l are, urechea aia muzicala cu dopuri, vocea “cristalina” pe care si Auto-Tune o scuipa. Nu ma credeti? Iaca “laiv”, ultimul raget, e inutil sa pun video-ul cu coverul pentru Connection Error (a se citii Connect-R).


E superb de stiut ca maretul Comitet al Organizatorilor nu s-a sinchisit sa bage mana in buzunar si sa plateasca 30.000 de euro pentru difuzarea Festivalului Olimpic de Iarna al Tineretului European de la Brasov insa au putut sa-i dea gastei asteia sugrumate 10.000 de euro ca sa sparga vitraliile ramase pe Biserica Neagra si sa opreasca definitiv ceasul de pe Casa Sfatului.

Asa artisti, asa popor!

Ah, poftim comentarii la video-ul asta pe youtube, in cazul in care nu va tin urechile sau n-aveti inima sa-l vedeti direct pe youtube:

fanii-vorbesc