Practici de 8 martie

Pentru ca e ziua femeii, nu-i asa? La fel ca pe 14 si 24 februarie, 1 martie and so on. Sa nu zica vreo fusta ca alea-s zilele indragostitilor, mai dati-o dracului de treaba. Tot voi primiti cadouri, clar? Tot in jurul vostru se invarte bolul de oglinzi al discotecii si tot voi va plangeti daca nu primiti nimic. Noi ce pretentii avem? Sa fiti voi multumite, ca doar de asta ne traim vietile, sa vi le facem pe ale voastre mai frumoase.

Ce poti face ca barbat de 8 martie? Ca sa nu-ti chelesti interiorul portofelului, sa nu vomiti tot ce ai in cont si sa nu imprumuti bani de la prieteni:

O cina romantica acasa
De-aia cum vezi in filme, cu lumina difuza, lumanari & shit, muzica in surdina. Daca te gandesti la un fel de mancare mai pretentios, fa bine si anunt-o din timp. Asta in ideea in care are bunul simt sa-si duca bucile in bucatarie si sa participe si ea la treaba asta. Daca nu… google si catering (ieftineala, ca nu merita mai mult daca nu e in stare sa faca ea).

O iesire in oras
Mergi undeva unde nu-ti bubuie o satra de lautari nespalati la ureche si unde chelnerii se spala acasa, au bun simt si te servesc cum trebuie, nu de parca le-ai violat mamele si ai uitat sa platesti pensia alimentara. Daca esti de ceva timp cu femeia respectiva, cauta un loc unde nu ati mai fost. Nu te arunca la chestii scumpe, live to fight another day!

Iesire in grup intr-un club/local/pub
Daca-i posibil sa se lase cu zbantuiala, fa bine si te imbraca frumos dar lejer. Nu-i placut sa-ti moara ouale de caldura si sa dansezi de parca esti calare pe cal, doar doar sa mai intre niste aer la baieti. Ti-e clar ca prezenta cu flori e obligatorie, nu? Si ca e o competitie, doar toti prietenii tai or sa faca la fel pentru duduile lor… deci orienteaza-te bine, vezi poate ai un prieten paznic la cimitir, o cunostinta țig… florar de meserie sa te aranjeze cu o coroana buna pentru ziua eroilor.

Ca tot e 8 martie, te gandesti ca seara o sa ai parte de o dezbracaciune mai involburata si poate o sa-ti inmoi fluierul intr-o orchestra de placere. Nu spera la prea mult, e direct proportional cu dimensiunea sau valoarea cadoului tau! In plus si acolo trebuie sa te comporti de parca e tot un cadou, sa prestezi ca magarul la povara si sa-i dai foc la crapatura. Yep, asa e acum, muierile nu-si mai apreciaza barbatii pentru ca ei sunt in stare sa treaca prin foc pentru ele… ii apreciaza dupa cum se simt ele apreciate, prin daruruile pe care le primesc. Nu, nu-s toate asa, insa eu nu zic de toate ci doar de cele care sunt asa.

Peace!