Puzderie de plozi

E o moda pe care nu am sa o inteleg! Pe Facebook vad DOAR poze cu copiii tuturor, de la tara pana la oras, de la nou-nascuti inca plini de placenta si urland de mama focului pana la “artisticele” poze cu copilul in bratele mamei, tatalui, pe buda, in scutece, in curu gol si cum naiba se mai poate. Pacat ca nu pot transforma energia de scroll down in energie electrica, pun pariu ca produc ceva tot dand in jos cu o moaca amara. Inteleg, sunteti mandri si vreti ca toata lumea sa afle ca aveti si voi un plod, ca ati facut sex si ca prezervativele sunt prea scumpe. Dar nu e suficient o singura data? Adica eu cu ce-s de vina ca voi va cheltuiti banii pe pampers si cacaturi pentru progenituri? Elimin cate unul/una pe ora din motivul asta insa se pare ca toti s-au pus pe sex neprotejat.

Ce e absurd e ca unul dupa altul curg comentariile “mvai sa traiasca frumusetea lu mama tzumputzumpipupicuruputzipumpi” ca o galeata de laturi care i-a scapat gospodarului din mana. Ahoi bai, va plac voua acum insa peste 12-15 ani or sa va frece creierii sa le dati bani ca sa iasa in cluburi si sa-si incerce norocul in a-si pierde virginitatea. Sa nu va aud cu “educatia de acasa”, daca ei au partinti care se besesc, mananca si dorm pe facebook, de la ei ce asteptari sa aveti? Eventual o sa le faceti voi pozele in wc, ca referinta la cele din trecut in care aceleasi poze erau dragalasie si taguite cu “scumpitzupisipulisorul meu se caca, ce frumoooooos, mancal-ar mama de chitzibumpizdulichios”.

Mi se face dor de pozele cu mancare, pisici, caini, sexy pizdipoance, accidente, link-uri catre articole proaste si “da click aici sa curga banii”.