Simbolistica

“The duckface”

Sambata in jurul pranzului e destul de aglomerat la supermarket, in timpul samptamanii unii mai au si munca si nu se prea avanta sa-si goleasca portofelele. Interesant, sambata e si ziua in care vezi o groaza de “aranjate” si “bucoase” in supermarket, miscandu-si talentat baloanele dorsale in timp ce imping carucioarele. Ca-s singure sau insotite nu prea conteaza, prezenta lor in jurul tau e un fel de bariera pentru nas… habar n-ai de ce carnea nu miroase a carne sau nu poti sa-ti dai seama de ce pute laptele (ca nu e laptele de fapt). Eh, astea-s mondenitati…

Ajung la casa de marcat, imi pun produsele pe banda si buf, dau cu ochii de ea! O frumusete rara, o copila pe care o distingeai de la o posta. Cu talia unei albine cat ecuatorul, machiata putin cat sa fie suficient pentru Academia Clovnilor sau pentru o reclama la puterea de acoperire a varului lavabil, in compania tatalui (om bine, micut cat sa presupui ca un pat de 200×200 e de o singura persoana pentru el). Din nou, mondenintati… insa fatuca asta avea ceva special. Facea un duckface chinuit si voluntar de m-a bufnit rasul acolo pe loc, ba chiar mi-au dat si lacrimile. Nu ma puteam abtine, ce naiba?

Rar vezi cate un bostan de halloween prost facut si care in loc de gura are izbit un caca inghetat care se chinuie sa stea la 10cm in exterior. Nu nu, fatuca asta stia ca face botul ala si chiar se chinuia sa-l intinda si mai tare. Mai mult de 15 ani sigur nu avea (cronologic cel putin, daca e sa ma iau dupa dimensiuni trebuie taiata si numarate inelele).

Fetele cred ca tuguiatul ala de bot le face mai atragatoare? Poate inteleg eu gresit, poate simbolistica asta are alt scop, desi numai unul imi vine in minte: e semnalul ca sunt gata sa se apuce din nou de supt!
Poate e un fel de kegel, sa incapa si [one and a half foot long black cock] mai mult decat e prevazut initial, nu?