Stimabile misogin din 2016

Esti un porc. Nu, nu vietatea aia cu multa sunca si care grohaie vesel intr-un maldar de rahat si laturi, tu esti vietatea aia care il imita, care se ineaca in propria scursura mirositoare in timp ce rade copios cu mana pe burta la niste glume rasuflate de pe vremea nevestelor virgine.

Sa-ti dau un mic ghid de misoginism adevarat? Poftim:

  1. Nu insulta femeile! Nu asta inseamna sa fii misogin, asta inseamna ca esti doar un mitocan pe care l-a tinut ma-sa sub masa cu coada maturii cand era mic si ca ai prins o ura inexplicabila fata de femei.
  2. Nu considera ca o femeie e in stare sa faca mai putine ca tine! E foarte posibil sa apara una care sa dea cu tine de pamant si la propriu si la figurat, o femeie care sa-ti depaseasca absolut toate punctele forte la care crezi tu ca esti invincibil. In momentul ala o sa trebuiasca sa-ti tai singur ouale si sa i le dai la borcan, ca sa nu-si manjeasca minile.
  3. Nu spune tu unde e locul femeii! Il stie si ea, poate mai bine ca tine. Daca printr-un miracol e cumva sub tine, strange din dinti si incordeaza bucile pentru ca vine furtuna. Daca din nefericire e deasupra ta, recunoaste ca esti un pupacios de fund si nu iti umfla outele in spatele tastaturii.
  4. Nu fuma aceeasi tigara la nesfarsit. Spui o data ca locul femeilor e la cratita, o spui si a doua oara, o spui pana devin cratitele instrumente de domeniul trecutului si tu tot crezi ca esti nostim. Nu esti, asa cum n-ai fost nici prima data.

Misoginul adevarat arata cu degetul elementele individuale ale unor specimene particulare, nu generalizeaza. Daca ar face asta nu ar mai fi un misogin adevarat ci un fel de feminista misandrie cu tinta gresita. Misoginul adevarat iubeste femeile si e constient ca le doreste. Nu neaga asta, insa isi exprima liber dezgustul fata de unele femei care incalca granitele ridicolului si sunt respinse chiar si de neamul lor. Daca vrei sa fii misogin in 2016, invata care-s regulile. E o diferenta intre ce se face si ce faci tu.