Tanara focoasa, accept bonuri de masa

Asta o sa fie scurt!
Prin 2005 am gasit un anunt intr-un ziar local:

Tanara focoasa, iti pot indeplini orice fantezie la orice ora. Fac normal anal si oral cu sau fara protectie. Nu detin locuinta, accept bonuri de masa

Impreuna cu un coleg de servici am vrut sa fim primii martori ai minunii, asa ca am pus mana pe fixul de serviciu si am sunat-o pe fatuca. Cu greu a raspuns, o voce batuta si cu un fundal sonor foarte colorat (pasari si animale de casa, un caine flamand, vecini la munca). Colegul radea pe infundate si tot ma punea sa o intreb de bonuri. N-am vrut sa fiu nesimtit… din prima:

– Salut, in legatura cu anuntul din ziar
– Da, ce e?
– Pai ce sa fie, vroiam sa te intreb daca esti disponibila azi
– Depinde (husi, husi de-iČ™ea)…
– Depinde de ce?
– M-o mai sunat cineva si inca nu-s decisa
– Dar ia zi-mi… accepti bonuri de masa?
– Da… ce sa fac, trebu sa traiesc si eu ca altfel nimeni nu-ti da nimic.

Sa ma dau cu capul de birou si nu alta. Oare fata asta a cautat si alte metode de a primi ceva? Un loc de munca, in perioada aia erau din plin, nu auzise nimeni de criza financiara. Chiar in lipsa unui loc de munca, tot se gasea altceva de facut iar daca abilitatile lipseau si nu avea altceva de oferit, macar nu atata injosire.

Cu parere de rau, dar daca sunteti in stare sa ajungeti la astfel de metode atunci cand va e foame, emanciparea nu exista. Nu aveti dreptul sa spuneti ca sunteti tratate diferit atat timp cat VRETI tratament diferential si va dati cu sapa in gaoaza daca primiti egalitate.